دومین کنفرانس علمی پژوهشی علوم و صنایع غذایی ایران

" دومین کنفرانس علمی پژوهشی علوم و صنایع غذایی ایران" با حمایت مؤثر ارگان ها، سازمان ها و مجامع علمی و دانشگاهی، توسط انجمن علمی توسعه و ترویج علوم و فنون بنیادین برگزار خواهد شد. باتوجه به اهمیت موضوع و همچنین نقش سازنده آن در جامعه ، دبیرخانه اجرایی کنفرانس انتظار دارد این کنفرانس با مشارکت متولیان این امر که در یک طیف گسترده و مرتبط با زنجیره طراحی ، برنامه ریزی، مدیریت و اجرا اعم از مسئولین، متخصصین ، مهندسین، کارشناسان و صاحب نظران می باشد برگزار گردد.

 

زمان برگزاری همایش: 23 مهرماه 95

برگزارکننده: انجمن توسه و ترویج علوم و فنون بنیادین

مکان: تهران

 

آدرس سایت: Asconf.ir

پست الکترونیک: این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

 

شماره تماس: 77459523

نمابر:

 

محورهای همایش:

1. ميكروبيولوژي در صنايع غذايي
2. بيوتكنولوژي در صنايع غذايي
3. شيمي مواد غذايي و افزودني هاي غذايي
4. روشهاي نوين فرآوري در صنايع غذايي
5. روشهاي نوين نگهداری مواد غذايي
6. تکنولوژی مواد غذایی
7. روشهاي نوين پايش كيفيت مواد غذايي
8. بهداشت و ايمني مواد غذايي
9. مهندسی مواد و طراحی صنایع غذایی
10. بهينه سازي سيستم هاي نوين در تضمين كيفيت
11. فرآورده هاي غذايي ارگانيك
12. ريزپوشاني(ميكروكپسولاسيون) در صنايع غذايي
13. فرآيندهاي غشايي در صنايع غذايي
14. مدلسازي وبهينه سازي فرآيند در صنايع غذايي
15. بسته بندي در صنايع غذايي
16. بهينه سازي استفاده از پسماندهاي صنايع غذايي
17. توليد و ارزش غذايي محصولات بومي
18. راهكارهاي كاهش افزودني هاي مصنوعي در صنايع غذايي
19. نقش مديريت در صنايع غذايي
20. غذاهاي فراسودمند، پري بيوتيك و پروبيوتيك
21. بهينه سازي و بهره وری مصرف انرژي در صنايع غذايي
22. نانوتكنولوژي و نانوبيوتكنولوژي در صنايع غذايي
23. اصلاح الگوي مصرف مواد غذايي: نقش صنايع غذايي در مديريت تغذيه جامعه
24. كاربرد فيلتراسيون غشايي در صنايع غذايي( ميكرو،اولترا،نانو،اسمز معكوس و...)
25. استفاده از روشهاي غير حرارتي ( فشار بالا،امواج ما فوق صوت و...)
26. ميكروكپسولاسيون در صنایع غذایی
27. نانوكپسولاسيون و رهايش هوشمند
28. كاربرد بيوسنسورها در صنايع غذايي
29. كاربرد شبكه هاي عصبي و پردازش تصوير در صنايع غذايي
30. ساير پژوهش هاي نوين در عرصه علوم و صنايع غذايي

 

اهداف همایش:

1. آشنایی با آخرین دستاوردهای علمی و جدیدترین متدهای پژوهشی انجام یافته علوم و صنابع غذایی.
2. ارايه يافته هاي علمي در دانشگاهها و مراكز تحقيقاتي به شركت هاي فعال در زمينه توليد و عرضه مواد غذايي كشور.
3. راه اندازی دبیرخانه دائمی کنفرانس و دسترسی آسان علاقمندان و صرفه جویی در هزینه و وقت پژوهشگران.
4. جلب توجه صاحبنظران و سیاستگزاران بخشهای مرتبط به اهمیت استفاده از دستاوردهای نوین در بهینه سازی فعالیتها.
5. افزیش توان علمي وفني كارشناسان و مسئولين توليد،كنترل كيفيت،دانشجويان و ساير علاقه مندان.
6. ارائه پيشنهادات راهبردي براي ارتقاي ارزش افزوده محصولات كشاورزي و توسعه صادرات.
7. كمك به تعيين راهبرد و مسير تحقيقات اساسي مورد نياز كشور در زمينه علوم و صنايع غذايي.
8. جلب مشاركت هر چه بيشتر مراكز آموزشي،تحقيقاتي،سازمانهاي اجرايي و صنعت در توسعه علوم و صنايع غذايي.
9. فراهم سازي بسترمناسب براي انتقال دانش وتجربيات كشورهای مختلف.
10. دستیابی به راهکارهای مناسب توسعه و ترویج علوم و فنون بنیادین در جامعه .

اطلاعات تکميلي

  • عنوان فارسی: دومین کنفرانس علمی پژوهشی علوم و صنایع غذایی ایران
  • عنوان انگلیسی: دومین کنفرانس علمی پژوهشی علوم و صنایع غذایی ایران
  • زمان برگزاری: جمعه, 23 مهر 1395
  • سطح همایش: ملی
  • رشته: صنایع غذایی ، خاک و آبیاری
  • برگزار کننده: انجمن توسه و ترویج علوم و فنون بنیادین

نظر دادن

از پر شدن تمامی موارد الزامی ستاره‌دار (*) اطمینان حاصل کنید. کد HTML مجاز نیست.