دومین کنفرانس و نمایشگاه تخصصی " روش های افزایش ماندگاری فرآورده های غذایی"

دومین کنفرانس و نمایشگاه تخصصی " روش های افزایش ماندگاری فرآورده های غذایی" به کوشش مرکز همایش های راهبردی رنگارنگ به مدت دو روز در تاریخ 07 لغایت 08 دی ماه 95 در تهران برگزار خواهد شد.

 

آدرس سایت: Technofood.org

پست الکترونیک:  این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

 

شماره تماس: 021-88862008

نمابر: 88864819  - 021

 

محورهای همایش:

  • مواد اولیه صنایع غذایی :   
  • تأثیر شرایط تولید محصولات دامی و کشاورزی در ماندگاری فراورده‌های غذایی
  • تأثیر شرایط انبارداری و کیفیت مواد اولیه در ماندگاری محصولات غذایی
  • دیگر موارد مرتبط با ویژگی‌های مواد اولیه مورداستفاده در تولید مواد غذایی
  • فنّاوری‌ها و روش‌های تولید : 
  • نقش بهداشت تولید در ماندگاری تولیدات صنایع غذایی
  • بهداشت محیط، نظافت، ضدعفونی و سالم‌سازی هوای سالن تولید
  • نقش اجرای استانداردها و ایزوها مانند ISO 22000
  • فناوری‌ها و روش‌های تولید :
  • فناوری خلأ، ازون، انجماد سریع
  • جریان الکترومغناطیس با فرکانس بالا
  • کاربرد اشعه ماوراءبنفش و مادون‌قرمز
  • روش‌های ترکیبی
  • غذاهای فراسودمند Functional food
  • بررسی امکان تولید مواد غذایی ارگانیک
  • روش‌های پیشنهادی برای نگهداری و افزایش زمان ماندگاری مواد غذایی ارگانیک
  • نقش فرمولاسیون و شیوه تولید در افزایش ماندگاری ماده غذایی
  • نقش پری بیوتیک ها و پروبیوتیک ها در افزایش ماندگاری مواد غذایی
  • مواد نگه‌دارنده و ضد اکسایش طبیعی
  • روش‌های کاهش به‌کارگیری افزودنی‌ها و مواد نگه‌دارنده مصنوعی در محصولات غذایی
  • استانداردهای استفاده از افزودنی­ ها و مواد نگه‌دارنده
  • بسته‌بندی و نگهداری :
  • بسته‌بندی‌های با ماندگاری بالا و فنّاوری‌های نوین بسته‌بندی
  • بسته‌بندی‌های مقاوم در برابر آلودگی‌های میکروبی، شرایط فیزیکی و محیطی و جوشيدن در آب
  • بسته‌بندی‌های با دوره ماندگاری و پایداری بالا، فیلم‌های ضد میکروبی، اتمسفر اصلاح‌شده، فیلم‌های چندلایه
  • بسته‌بندی‌های خود گرمایشی، هوشمند و خود پایش
  • غذاهای آماده مصرف فرصت‌ها و تهدیدات
  • روش‌های انبارش و انبارداری تولیدات صنایع غذایی
  • مدیریت کیفیت در لجستیک مواد غذایی با رویکرد نگهداری حداکثری
  • میکروبیولوژی نگهداری تولیدات صنایع غذایی
  • شیمی نگهداری مواد غذایی
  • کاربرد نانو فناوري در ماندگاری مواد غذایی
  • نقش و اهمیت رئولوژی در پایداری و حفظ ماندگاری ویژگی‌های غذایی
  • پدافند غیرعامل در تولیدات صنایع غذایی :
  • نقش غذاهای آماده در مدیریت بحران
  • روش‌های محافظت مواد اولیه و تولیدات از آلودگی به عوامل شیمیایی، زیستی، پرتویی، هسته‌ای و انفجار
  • روش‌های ارزیابی میزان آلودگی مواد اولیه
  • شیوه­های محافظت مواد غذایی بسته‌بندی‌شده از آلودگی‌های نامتعارف
  • روش‌های استخراج، شناسایی، اندازه‌گیری و رفع آلودگی‌های نامتعارف در مواد اولیه و تولیدات صنایع غذایی ذخیره‌شده
  • استفاده از مولتی اکسیدان در کاهش بار میکروبی و افزایش ماندگاری مواد غذایی
  • افزایش ماندگاری جیره‌های غذایی عملیاتی و میان وعده‌های غذایی
  • افزایش ماندگاری آب بسته‌بندی‌شده در فیلم‌های چندلایه با کاربرد در شرایط بحران و ...
  • احتمال آلودگی‌های بیوتروریسم در مواد غذایی وارداتی مانند گوشت، برنج و ...
  • تهدیدات استفاده از اشعه‌ها و امواج در مواد غذایی

اطلاعات تکميلي

  • عنوان فارسی: دومین کنفرانس و نمایشگاه تخصصی " روش های افزایش ماندگاری فرآورده های غذایی"
  • عنوان انگلیسی: دومین کنفرانس و نمایشگاه تخصصی " روش های افزایش ماندگاری فرآورده های غذایی"
  • زمان برگزاری: سه شنبه, 07 دی 1395
  • سطح همایش: ملی
  • رشته: صنایع غذایی ، خاک و آبیاری
  • برگزار کننده: مرکز همایش های راهبردی رنگارنگ

نظر دادن

از پر شدن تمامی موارد الزامی ستاره‌دار (*) اطمینان حاصل کنید. کد HTML مجاز نیست.