روش های افزایش ماندگاری فرآورده های غذایی

زمان برگزاری همایش: 07 لغایت 08 دی ماه 95

برگزارکننده: مرکز همایش های راهبردی رنگارنگ

مکان: تهران - سالن ایوان شمس

 

آدرس سایت: Technofood.org

پست الکترونیک: این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

 

شماره تماس: 88862008

نمابر: 88864819

 

محورهای همایش:

مواد اولیه صنایع غذایی-
فنّاوری‌ها و روش‌های تولید-
بسته‌بندی و نگهداری-
پدافند غیرعامل در تولیدات صنایع غذایی-

 

اهداف همایش:

هدايت پتانسيل تحقيقاتي کشور به سمت حل مشکلات صنايع غذایي کشور
بررسي روش هاي افزايش ماندگاري محصول در بخش هاي تهيه مواد اوليه، فرآوري و بسته بندي
بررسي تخصصي افزودني‌هاي مورد استفاده در صنايع غذايي کشور
شناسایي نيازهاي پژوهشي صنايع غذایي کشور
اشتراک دانش و تجارب متخصصين کارشناسان و مسئولين فني صنايع غذایي
شناخت و ارزيابي آخرين دستاوردها و پيشرفت ها در حوزه افزايش ماندگاري توليدات صنايع غذایي
معرفي جايگزين‌هاي طبيعي و تکنولوژي هاي پيشرفته براي کاهش مصرف افزودني ها و مواد نگهدارنده
ارتقا سلامت جامعه از طريق بهبود فراورده هاي صنايع غذایي کشور
معرفي روش هاي جديد آناليز افزودني هاي صنايع غذایي
ارائه توانمندي‌هاي شرکت هاي ايراني ارائه دهنده تجهيزات و خدمات در صنايع غذایي

اطلاعات تکميلي

  • عنوان فارسی: روش های افزایش ماندگاری فرآورده های غذایی
  • عنوان انگلیسی: Methods to Increase the Shelf-life of Food Products
  • زمان برگزاری: سه شنبه, 07 دی 1395
  • سطح همایش: بین المللی
  • رشته: صنایع غذایی ، خاک و آبیاری
  • برگزار کننده: مرکز همایش های راهبردی رنگارنگ

نظر دادن

از پر شدن تمامی موارد الزامی ستاره‌دار (*) اطمینان حاصل کنید. کد HTML مجاز نیست.