نخستين كنگره دانشجويی صنايع غذايی ايران

زمان برگزاری همایش: 16 لغایت 18 آذرماه 95

برگزارکننده: دانشگاه گيلان و انجمن متخصصان صنايع غذايی ايران

مکان: رشت - دانشگاه گیلان

 

آدرس سایت: www.scfst.ir

پست الکترونیک: این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

 

شماره تماس: 01333341952

نمابر:

 

محورهای همایش:

تکنولوژی مواد غذایی
روش های نوین فرآوری در صنایع غذایی
روش های نوین پایش کیفیت
ریزپوشانی(میکرو کپسولاسیون) در صنایع غذایی
کاربرد اشعه ماوراء بنفشُ مایکروویو و اشعه مادون قرمز
فرآیندهای غشایی در صنایع غذایی
بسته بندی های نوین صنایع غذایی
فرآوری پسماندهای کشاورزی
تولید و ارزش غذایی محصولات بومی
راهکارهای کاهش افزودنی های مصنوعی در صنایع غذایی
روش های نوین نگه داری مواد غذایی
کاربرد بیوسنسورها در صنایع غذایی
استفاده از روش های غیر حرارتی در فراوری مواد غذایی
غنی سازی مواد غذایی
غذاهای فراسودمند

میکروبیولوژی مواد غذایی
ایمنی مواد غذایی
پری بیوتیک و پروبیوتیک

مهندسی صنایع غذایی
مدل سازی و بهینه سازی فرآیند در صنایع غذایی
مهندسی مواد و طراحی خطوط تولید مواد غذایی
بهینه سازی مصرف انرژی در صنایع غذایی
کاربرد شبکه های عصبی، الگوریتم ژنتیک و پردازش تصویر در صنایع غذایی

شیمی مواد غذایی
شیمی مواد غذایی و افزودنی های غذایی
گیاهان دارویی و ادویه ای و صنایع وابسته
سموم و ترکیبات ضد تغذیه ای در مواد غذایی
مباحث نوین در صنایع غذایی
فرآورده های غذایی ارگانیک
نانو فناوری در صنایع غذایی
کاربرد زیست فناوری در صنایع غذایی

اطلاعات تکميلي

  • عنوان فارسی: نخستين كنگره دانشجويی صنايع غذايی ايران
  • عنوان انگلیسی: First Iranian Student Congress Of Food Science and Technology
  • زمان برگزاری: سه شنبه, 16 آذر 1395
  • سطح همایش: ملی
  • رشته: صنایع غذایی ، خاک و آبیاری
  • برگزار کننده: دانشگاه گيلان و انجمن متخصصان صنايع غذايی ايران

نظر دادن

از پر شدن تمامی موارد الزامی ستاره‌دار (*) اطمینان حاصل کنید. کد HTML مجاز نیست.