برگزاری نخستین همایش ملی الکترونیکی غذای سالم

زمان برگزاری همایش: 03 لغایت 08 اسفندماه 93

برگزارکننده: پارک علم و فناوری سیستان و بلوچستان

مکان: همایش بصورت الکترونیکی برگزار میشود.

 

 

مهلت ارسال چكيده مقالات: 7 بهمن 1393
مهلت ارسال متن كامل مقالات: 15 بهمن 1393

 

وبسایت همایش:

echf.ir

پست الکترونیک:

این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

 

 

محورهای همایش:

مواد افزودنی سنتتیک و اهمیت استفاده از افزودنی های طبیعی (نگهدارنده ها، طعم دهنده ها، ....)
روش های نوین در بسته بندی و نگهداری مواد غذایی (بیوتکنولوژی، نانو تکنولوژی، ....)
نقش فناوری های نوین در ارتقاء کیفی تولید مواد غذایی (بیوتکنولوژی، فرآیندهای غشایی، نانوتکنولوژی ،.....)
سموم و آلاینده های میکروبی، شیمیایی و محیطی در تولید غذای سالم (کشاورزی، دامی، آبزیان، ...)
فناوری های نوین در تولید غذاهای ارگانیک و فراسودمند (کشاورزی، دامی، آبزیان، ...)
اهمیت آبزیان و روشهای نوین فرآوری
اهمیت رعایت بهداشت فردی و محیط کار در چرخه تولید تا مصرف مواد غذایی
موانع و چالش های ارتقاء کیفی تولید مواد غذایی
اهمیت کنترل کیفیت و استاندارد سازی در تولید غذای سالم
اصلاح الگوی مصرف غذایی

 

 

اطلاعات تکميلي

  • عنوان فارسی: نخستین همایش ملی الکترونیکی غذای سالم
  • زمان برگزاری: یکشنبه, 03 اسفند 1393
  • سطح همایش: ملی
  • برگزار کننده: 261

نظر دادن

از پر شدن تمامی موارد الزامی ستاره‌دار (*) اطمینان حاصل کنید. کد HTML مجاز نیست.