اولین همایش بین المللی صمغ های بومی و کاربرد آن در صنعت غذا

زمان برگزاری همایش: 30 مهر لغایت 01 آبان ماه 93

برگزارکننده: پژوهشکده علوم و صنایع غذایی

مکان: مشهد

 

مهلت ارسال چکیده: 1393/3/10
مهلت ارسال اصل مقاله: 1393/3/25
اعلام نتایج داوری اصل مقاله: 1393/4/10
مهلت ثبت نام: 1393/6/10

 

وبسایت همایش:

http://www.naturalhydrocolloids.ir

ایمیل دبیرخانه:

این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

 

شماره تماس: 05115425337

 

محورهای همایش:

 

 

Extraction and Characterization of Hydrocolloids of Natural Origin

 

Standardization and Legislation of Natural Hydrocolloids

 

Nutritional and Toxicological Consideration of Natural Hydrocolloids

 

Texturizing and Gelling Properties of Natural Hydrocolloids

 

Flow Properties and Rheological Behavior of Natural Hydrocolloids

 

Stabilizing and Emulsifying Properties of Natural Hydrocolloids

 

Sensory and Mouth Feel Characteristics

 

 

 

اطلاعات تکميلي

  • عنوان فارسی: همایش بین المللی صمغ های بومی و کاربرد آن در صنعت غذا
  • زمان برگزاری: چهارشنبه, 30 مهر 1393
  • سطح همایش: بین المللی
  • برگزار کننده: 242

نظر دادن

از پر شدن تمامی موارد الزامی ستاره‌دار (*) اطمینان حاصل کنید. کد HTML مجاز نیست.