دومین همایش ملی بهینه سازی زنجیره تولید، توزیع و مصرف در صنایع غذایی

زمان برگزاری همایش: 29 لغایت 30 بهمن ماه 93

برگزارکننده: دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری

مکان: ساری

 

وبسایت همایش:

http://www.nodc.ir/fa/

 

 

شماره تماس:011-33687718

 

محورهای همایش:

  • ایمنی و امنیت غذایی
  • فراورده ها و فناوریهای نوین در صنعت غذا
  • مدیریت ضایعات
  • طراحی کارخانجات مواد غذایی و بهینه سازی انرژی
  • چالشها و راهکارهای تولید، توزیع و مصرف مواد غذایی
  • بازارهای هدف صادراتی و راهکارهای نفوذ و نقش سیاستهای حمایتی دولت

 

مسئول : دکتر زینب رفتنی امیری

 

اطلاعات تکميلي

  • عنوان فارسی: دومین همایش ملی بهینه سازی زنجیره تولید، توزیع و مصرف در صنایع غذایی
  • زمان برگزاری: چهارشنبه, 29 بهمن 1393
  • سطح همایش: ملی

نظر دادن

از پر شدن تمامی موارد الزامی ستاره‌دار (*) اطمینان حاصل کنید. کد HTML مجاز نیست.