دومین همایش کشوری سلامت شیر از تولید تا مصرف و اهمیت تغذیه ای آن

زمان برگزاری همایش: 03 لغایت 04 اسفندماه 93

برگزارکننده: معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران

مکان: تهران - سالن همایش بین المللی رازی

 

 

وبسایت همایش:

http://milkfdo.iums.ac.ir/

 

شماره تماس: 88678499

 

 

محورهای همایش:

  • اهمیت و جایگاه تغذیه ای شیر
  • نقش مصرف شیر در سلامت
  • اصلاح الگوی مصرف شیر
  • غنی سازی شیر
  •  کنترل کیفیت، بهداشت و سلامت شیر
  • تقلبات
  • آلاینده های شیمیایی و میکروبی ( فلزات سنگین،آفلاتوکسین M1، ملامین، آنتی بیوتیک ها و ...)
  • شیر خام و اهمیت آن
  • منابع آلودگی شیر خام
  • بیماریهای منتقله از شیر خام
  • روش های کاهش آلودگی
  • برچسب گذاری(لیبلینگ) شیر ، شیرهای طعم دار و اسانس دار
  • مدیریت و تکنولوژی
  • روش های نوین فن آوری در صنعت شیر
  • کاربرد تکنیک های مدرن در کاهش آلودگی و افزایش زمان ماندگاری
  • روش های نوین در بسته بندی
  • محصولات جدید
  • تولید و عرضه شیر

 

 

مسئول: آقای دکتر ولایی

 

 

اطلاعات تکميلي

  • عنوان فارسی: دومین همایش کشوری سلامت شیر از تولید تا مصرف و اهمیت تغذیه ای آن
  • زمان برگزاری: یکشنبه, 03 اسفند 1393
  • سطح همایش: ملی
  • برگزار کننده: 304

نظر دادن

از پر شدن تمامی موارد الزامی ستاره‌دار (*) اطمینان حاصل کنید. کد HTML مجاز نیست.